27/10/13

VII Pujada Marganell-Can Massana



En el traçat curt i ràpid de Marganell el Moto Club Manresa, conjuntament amb la Penya Motorista 10xHora van organitzar aquest diumenge 20 d’octubre la penúltima cita del calendari.

Al ser un recorregut de menys de tres quilòmetres, a més de les dues pujades d’entrenaments, era necessari fer tres pujades de cursa i sumar els dos millors temps.

Les dues mànegues d’entrenaments van estar dominades per Francesc Munné amb el seu Demon Car, amb un Ramón Plaus (Speed Car GTR) en segona posició, encara convalescent d’una operació que l’ha mantingut apartat del pilotatge les darreres quatre curses. En Turismes Gerard de la Casa (Seat Córdoba WRC), no deixava gaire opcions a Florià Pérez, segon, i a Lluís Bigordà que era tercer.

En les mànegues de cursa Ramon Plaus dominava les dues primeres, deixant la tercera mànega a un rapidíssim Jordi Galofré que va marcar el millor crono de tot el matí amb un temps de 1.23.42 . Finalment, en Monoplaces, la suma de les dues primeres mànegues atorgaven la victòria a Ramon Plaus, amb un Speed Car 1000 GTR, seguit de Jordi Galofré amb un Speed Car GT 1000 i de Francesc Munné amb un Demon Car 1000.

Entre els Turismes, Gerard De la Casa amb un Seat Córdoba WRC s’imposava en les tres mànegues, deixant a Florià Pérez, amb Mitsubishi Evo VIII, en segon lloc, i a Antoni Arrufat, amb Seat Leon Cupra, en el tercer. Jaume Guixà amb el seu Renault 5 GT Turbo va ser el més ràpid entre els històrics. La lluita entre els A2 se la va endur en Xavier Marín, amb un Seat León Super Copa, i el grup XA va ser per en Josep Camp amb un Opel Astra.   En aquesta cursa Jordi Pedra, un habitual de la regularitat, debutava en velocitat després d’adaptar en mesures de seguretat el seu BMW 323, per provar en una disciplina diferent.

El pilot que es va imposar en la Regularitat Super Sport va ser l’Alfons Navarro, amb un VW Scirocco, seguit d’en Lluís Teixidor amb un BMW 323, i de l’Albert Casaponsa amb un Alfa Romeo Giulia Super.    

Amb aquests resultats tan Francesc Munné com Gerard de la Casa han sentenciat al seu favor els respectius Campionats de Monoplaces i Turismes. També algunes de les categories ja tenen guanyadors: felicitats a tots!.   Les categories que queden per adjudicar es decidiran el proper 2 de novembre en la Pujada a  Sant Feliu de Codines, darrera i última de les set proves del calendari programat.

No hay comentarios: