30/4/12

XIV Pujada Callús-Sant Mateu de Bàges

El passat 22 d'Abril es va dur a terme la XIV Pujada a Callús-Sant Mateu de Bàges, una prova clàssica al calendari del Campionat de Catalunya, organitzada pel Moto Club Manresa.

Seguint la tònica de la temporada (i que duri) més de 40 cotxes inscrits a la prova donàven molt de color a la mateixa, amb novetats importants en la categoria CM com el retorn del Sergi Pañella amb el seu Silver després del fiasco de Sant Feliu de Codines amb el Demon, la presència de Dani Solà amb aquest Demon i el retorn de pilots que no van participar-hi a Sant Feliu (Plaus, Torrents, Camps). També nous cotxes a Turismes com el M3 E30 grup XA (ex Gaig) de Martinez, el Sunbeam Lotus d'Armadans o el Lancia Delta HF Integrale de Joan Albamonte.

En Monoplaces domini pràcticament absolut de Sergi Pañella, segon a segon i escaig del primer va quedar Ferràn Pujol, tercer Plaus més distanciat.

En Turismes també domini absolut de Gerard de la Casa amb el seu Seat Cordoba WRC, deixant bastant distanciat al BMW M3 E36 de Joan Salvans i tercer el BMW M3 E30 de J.M. Martinez amb una bona prestació en el seu debut.

Guanyadors de grup:

A: Gerard de la Casa (Seat Cordoba WRC)
A2: Ramòn Rossell (Renault Clio Cup)
CM: Sergi Pañella (Silver Car)
E/D: Eduard Camps (Formula Renault)
FX: Christian Sifres (Renault Clio)
H: Claude Darné (Renault Alpine)
N: Antoni Arrufat (Seat Leon)
TP: Sergi Morilla (BMW M3 E36)
XA: J.M. Martinez (BMW M3 E30)
XN: G. Tutusaus (Peugeot 205 Rallye)
RS: A. Navarro (Fiat Uno Turbo)  

Propera prova: Pujada Guardiola (6 de Maig).

Salut!!!









Salut!!!

No hay comentarios: