3/4/11

Avanç XIII Pujada Callús-Sant Mateu de Bàges (2)


En set dies comença el Campionat de Catalunya de Muntanya 2011 amb la XIII edició de la Pujada a Callús-Sant Mateu de Bàges al costat de Manresa.

Bonica pujada que combina parts bastants ràpides amb paelles bastant tancades, amb un inici ràpid fins la bòvila, una part intermitja amb revolts tots bastant semblants i per tant difícils de memoritzar i a més que es tanquen, i una part final més lenta, amb paelles, molt maca. Per fi un darrer revolt que s'ha de fer "con fe", a fons si vols marcar un bon temps.

Els rumors diuen que hi hauràn turismes "de nivell", retorn dels dos tenors del 2009, en Josep Chaume amb el M3 E36 i el Francesc Munné amb el Sierra Cosworth, presència possible de dos WRC, en Gerard de la Casa amb un Seat Cordoba WRC i el president de la FCA Joan Ollé amb el seu Subaru Imprezza WRC, també presència del Didier Seive amb el seu Porsche 996 GT3 i el campió 2010 Josep Solà i suposso que més sorpreses.

Finalment jo no surto, no disposso del pressupost suficient per fer totes les curses (aquest any hi han 6 curses al calendari) i he decidit fer les que no vaig fer l'any passat, així que començaré a El Farell al mes de Maig. Per el mateix motiu el cotxe ha evolucionat poc aquest hivern, només l'he alleugerit una miqueta i prou.

Aqui teniu les dades de la pujada:

Per més info: http://www.motoclubmanresa.com/

No hay comentarios: