8/9/09

Avanç XII Pujada Valls d'Andorra





Aquest cap de setmana arriba el cap de setmana del motor d’Andorra. El petit i muntanyós país dels Pirineus tornarà a acollir durant el segon cap de setmana de setembre, i per tercer any consecutiu, dos dels esdeveniments més importants de l’esport del motor que es celebren al principat i que organitza l’ACA, Automòbil Club d’Andorra.

Es tracta del Ral.li d’Andorra, del qual es disputarà la 38a edició durant el dissabte 12 de setembre, i de la 12a Pujada Valls d’Andorra•Ordino, que es celebrarà durant el diumenge, 13 de setembre. D’aquesta manera, els pilots que decideixin participar en les dues competicions, a més de requerir menys mitjans, comptaran amb un descompte en la inscripció i puntuaran, a més, per al Trofeu Vall d’Ordino, amb el que es posa de manifest que la reducció de costos per als participants és el gran actiu d’aquest cap de setmana de curses a Andorra.

Tots dos esdeveniments es desenvolupen a la mateixa carretera, la C-340 que uneix Ordino i Canillo, coincidint el recorregut de la pujada amb un dels trams a disputar durant el ral·li, sent aquest mateix sector també el segon tram, encara que en sentit contrari. A més, a les dues curses es podrà participar en Velocitat pura o en la modalitat de Regularitat Super-Sport, un dels apartats que compta amb més adeptes.

La Pujada Valls d’Andorra•Ordino es desenvoluparà durant la jornada de diumenge, realitzant-se les verificacions de 7 a 9 a Ordino i les dues mànegues d’entrenament a partir de les 10.30. A continuació es disputaran les dues pujades oficials sobre una distància de 4,65 km, per finalitzar amb el lliurament de trofeus a les 15 hores, possant així el punt final a un atractiu i lúdic cap de setmana en el què els afeccionats podran veure tot tipus de vehicles, amb l’avantatge de que només s’hauran de moure uns metres per observar l’espectacle.La regularitat de muntanya, una novetat, tindrà idèntic recorregut que la cursa de velocitat, encara que s’inclouran fins a un màxim de 5 controls secrets. La classificació d’aquesta modalitat es realitzarà a partir del millor temps aconseguit per cada pilot.

Encara que la cita no és puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya de ben segur que molts pilots habituals d'aquest campionat faràn el desplaçament, si mes no després de l'an.nulació de la Pujada a la Mussara i abans de la Pujada a Les Maioles a finals d'aquest mes.


Salutacions.

No hay comentarios: